Open menu

Doe Mee 2018

30 aug 2018

Doe Mee 2018

Ook dit jaar organiseren Scouts en Gidsen Hemiksem de ‘Doe Mee’ aan het begin van het werkjaar. Traditiegetrouw valt er ook dit jaar weel heel wat tofs te beleven voor groot en klein. Zo hebben we attracties als springkastelen, een zandbak, een boogschuttersstand, … en ja hoor net als elk jaar een zelf gesjorde scouteske waterglijbaan. We hebben dit jaar zelfs een paar workshops ‘Kazoofanfare’ onder leiding van professionele fanfaristen. Zowel onze leden als diegenen die eens willen proeven van de scoutservaring zijn welkom, terwijl mama en papa kunnen genieten van een hopelijk stralende zon op het uitgestalde terras.

Tevens zouden wij er aan willen herinneren dat op zondag om 13u de fietstocht vertrekt aan de abdij. Hierbij mogen alle leden en ouders hun fiets versieren waarna we door de straten van Hemiksem zullen rijden. Het doel is dat iedereen gehoord heeft dat ook dit jaar allen welkom zijn om deel te nemen aan deze mooie dag. Plezier gegarandeerd!

Het thema van deze Doe Mee is ‘Reis door de tijd’. Je gaat dan ook alle tijdperken zien verschijnen, maar dat niet alleen. We nemen je mee in een reis van 90 jaar Scouts Hemiksem en 77 jaar Gidsen Hemiksem. Kom en ontdek!

Ben je benieuwd wat de planning is?

Zaterdag 15/09

19u Start inschrijvingen voor het nieuwe scoutsjaar

20u Leidingsvoorstelling, achteraf mogelijkheid tot nakaarten met een drankje

Zondag 16/09

13u Start fietstocht aan de abdij

14u – 17u Doe Mee

 

Dit jaar organiseren we ook een tombola. Dit door werken aan onze beide lokalen. De tombola-uitreiking zal plaatsvinden op zondag 16 september om 16u30 tijdens de openspelnamiddag. Wanneer kan je nu eigenlijk een lotje kopen voor deze tombola? Awel, op volgende data:

  • Zaterdag 15 september tijdens de inschrijving van je zoon/dochter en tijdens de leidingsvoorstelling
  • Zondag 16 september tussen 14u en 16u30

Koop een lotje en win een leuke prijs!

Tot dan!

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.