Open menu

Doe Mee 2019

26 aug 2019

Doe Mee 2019

Ook dit jaar organiseren Scouts en Gidsen Hemiksem de ‘Doe Mee’ aan het begin van het werkjaar. Traditiegetrouw valt er ook dit jaar weer heel wat leuks te beleven voor groot en klein. Zo hebben we attracties als springkastelen, hindernissenparcours, circusspelen, … en ja hoor, net als elk jaar een zelf gesjorde scouteske waterglijbaan.

Zowel onze leden als diegene die eens willen proeven van de scoutservaring zijn welkom terwijl mama en papa kunnen genieten van een hopelijk stralende zon op het uitgestalde terras.
Tevens zouden wij er aan willen herinneren dat op zondag om 13u de fietstocht vertrekt aan de abdij. Hierbij mogen alle leden en ouders hun fiets versieren waarna we door de straten van Hemiksem zullen rijden. Zo hoort iedereen dat we veel plezier zullen beleven op onze openspelnamiddag.

Het thema van deze Doe Mee is Doe Mee TV. We zappen van het ene tv-programma naar het andere tv-programma. Kom verkleed in een tv-programma of een personage uit je favoriete tv-programma.

Ben je benieuwd naar de planning?
Zaterdag 14/09
19u Start inschrijvingen voor het nieuwe scoutsjaar
20u15 Leidingsvoorstelling, achteraf mogelijkheid tot nakaarten met een drankje

Zondag 15/09
13u Start fietstocht aan de abdij
14u-17u Openspelnamiddag

!! NIEUW !!
Ben je beter dan FC De Kampioenen? Vorm samen met je vrienden of vriendinnen een ploeg om je voetbalskills te tonen. Sloof je uit en wordt een nieuwe FC De Kampioen.

Tot dan!

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.