Open menu

Frietslag – zaterdag 19 september 2020

17 aug 2020

Frietslag – zaterdag 19 september 2020

JOEPIE! Ook dit jaar organiseren we onze jaarlijkse frietslag!

Uiteraard zal ook dit evenement anders lopen dan normaal. Dit jaar kunnen jullie jammer genoeg niet van jullie frietjes genieten in onze lokalen, maar wel bij jullie thuis. De frietjes kunnen opgehaald worden bij ons in de lokalen of wij bezorgen ze bij uw thuis! Ook kan je bij de frietjes een drankje bestellen.

Dus trommel iedereen op om van onze heerlijke frietjes te proeven, want ook wij kunnen een extra centje gebruiken in deze tijden.

Om alles vlot te laten verlopen, vragen we om het onderstaande Google Formulier in te vullen en uw bestelling al door te geven. De betaling gebeurt na het afhalen of na de bestelling. Liefst elektronisch betalen (bancontact of Payconiq), cash kan ook.

Hoe zorgen we ervoor dat alles coronaproof is?

  • Kom alleen uw bestelling afhalen.
  • Draag een mondmasker en houd 1,5m afstand van anderen.
  • Ontsmet je handen met de aangeboden alcoholgel bij aankomst en vertrek.
  • Bij symptomen van corona blijf je thuis.

  • Alle leiding draagt een mondmasker, handschoenen voor bepaalde zaken en ontsmetten regelmatig hun handen.
  • We voorzien de nodige aanduidingen en zorgen er voor dat de instroom en uitstroom duidelijk gescheiden zijn van elkaar.
Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.