Open menu

Klub Deluxe

5 jan 2018

Klub Deluxe

Beste ouders,

Wij wensen jullie alvast het beste voor 2018. 2018 zal voor de gidsen een jaar worden met enkele nieuwe evenementen.

Wij nodigen jullie als ouders graag uit op onze afterwork met de enige échte dj Mario met muziek uit de jaren ’90. Onze afterwork zal plaatsvinden op vrijdag 2 maart vanaf 18u in Depot Deluxe. De leidingsploeg wil hier graag onze oudleiding en onze ouders bij elkaar brengen en veel fun beleven.(Evenement afterwork op facebook: https://www.facebook.com/events/2036770636541453/). Kom zeker eens piepen en liefst ook dansen!

Op zaterdag 3 maart organiseren wij dan onze jaarlijkse fuif in Depot Deluxe met een totaal nieuw concept, namelijk ‘Klub Deluxe’. We maken van Depot Deluxe een échte discotheek en dansen de pannen van het dak. (Evenement op facebook: https://www.facebook.com/events/144591949657699/).

Zijn er ouders die het zien zitten om op zaterdag 3 maart op Klub Deluxe een handje toe te steken bij de shiften? Stuur gerust een mailtje naar groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Alvast enorm bedankt!!!! 

Scoutse linker,

Tine en Bobbie

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.