Open menu

Overgang – zondag 5 september

2 sep 2021

Overgang – zondag 5 september

Ongetwijfeld hebben jullie allemaal gehoord van de Olympische Spelen deze zomer. Maar wisten jullie ook dat er een Olympische Spelen der 29ste bestaat? Ja hoor, die bestaat echt! Vandaag gaan we verschillende disciplines testen en een nieuwe olympische tak bekronen met goud! Kom jij jouw tak mee helpen om goud te behalen? Of ga je ervoor zorgen dat je nieuwe tak wint? Kom dan zeker af!

De kapoenen en kabouters worden om 12u verwacht aan de ingang van de Kleine Doornstraat van het Park van EdenDe jonggidsen, gidsen en jins worden verwacht om 11u15 aan het lokaal om samen er naartoe te fietsen. Neem zeker een lunchpakket mee om je aan te sterken voor de spelen beginnen. Vergeet je beste sportoutfit niet! Om 17u mogen jullie terug huiswaarts keren en fietsen de oudere takken terug richting Hemiksem.

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.