Open menu

Overgang – zondag 6 september 2020

29 aug 2020

Overgang – zondag 6 september 2020

Vandaag gaat het gidsenjaar van start met het plaatsvinden van de overgang. Het gaat speciaal zijn, maar zeker even plezant als alle andere jaren! De overgang zal er dit jaar anders uit zien dan normaal, we gaan namelijk 3 verschillende bubbels maken.

! Let op ! We hebben het hier over de nieuwe takken, dus wie het voorbije jaar bijvoorbeeld 2e jaar kapoen was, is nu 1e jaar kabouter.

De eerste bubbel bestaat uit de kapoenen en kabouters. De kapoenen worden om 13u30 verwacht aan de abdij van Hemiksem, de kabouters om 14u. Ouders die 2 dochters hebben uit een verschillende tak, mogen beiden om 13u30 brengen. De kapoenen mogen na het spelen van een fantastisch spel aan de abdij opgehaald worden om 17u00 en kabouters om 17u30. Weer geldt dat ouders met dochters uit verschillende takken ze beiden om 17u00 mogen ophalen.

De tweede bubbel bestaat uit jonggidsen en gidsen. De jonggidsen en gidsen worden om 14u00 verwacht aan het zwembad van Hemiksem met de fiets. Om 17u00 mogen jullie weer huiswaarts keren vanaf de Gemeenteplaats.

De laatste bubbel bestaat uit de nieuwe en oude jins (geboortejaren 2002 en 2003). Jullie worden aan het lokaal verwacht om 14u00 met de fiets. Er zal geen leiding aanwezig zijn, jullie zullen er een enveloppe vinden met de nodige uitleg om op een geheime missie te vertrekken. Veel succes!

Vergeet ook niet om:

  • Een drinkbus mee te nemen
  • Een mondmasker op te zetten (kapoenen en kabouters uitgezonderd!)
  • Je dochter(s) in te schrijven via ons online inschrijvingsformulier hieronder. Zo kunnen wij een inschatting maken van de opkomst en een zo veilig mogelijke namiddag organiseren.

Zo, dat is de nodige uitleg om er een geslaagde namiddag van te maken. Indien je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen. Tot dan!

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.