Open menu

Pannenkoekenslag 2018

15 apr 2018

Pannenkoekenslag 2018

Lente! Het is weer die tijd van het jaar. De vogels beginnen te fluiten, de bloemen schieten in bloei én het blijft langer licht.

Heerlijk toch? Maar weet je wat er nog fantastisch heerlijk is? De pannenkoeken van Gidsen Hemiksem! Goudgeel gebakken, een lekker krokant randje en superluchtig deeg! Wat wil je nog meer op een fijne lentedag?

Op zaterdag 28 en zondag 29 april is het weer de jaarlijkse pannenkoekenslag van Gidsen Hemiksem. Iedereen is welkom om deze verrukkelijke pannenkoeken te komen verorberen van 12.00u tot 17.00u. Er is keuze uit verschillende toppings.

Heb je tussen de lenteschoonmaak en het winkel voor zomerkleren toch geen tijd om lang en gezellig op ons terras te zitten? Niet getreurd! Je kan ook pannenkoeken komen afhalen. (pannenkoek met appeltjes, suiker of advocaat) Voor bestellingen kunnen jullie nu al mailen naar pannenkoekenslag@gidsenhemiksem.be of bellen naar 0471 05 41 28 (Tine Michielsen) of naar 0491 33 86 40 (Joyce Van Weverberg).

Tot dan!

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.