Open menu

Pannenkoekenslag 2021

6 apr 2021

Pannenkoekenslag 2021

Bent u ook zo’n zoetekauw? Hebt u graag uw vieruurtje eens aan de deur bezorgd? Of steunt u gewoon graag de lokale jeugdbeweging?
Dan hebben wij goed nieuws voor u! Gidsen Hemiksem doet ook dit jaar haar best om de alom bekende pannenkoekenslag te kunnen organiseren. Op zaterdag 24 april en zondag 25 april kan u terecht van 13u tot 17u voor onze heerlijke pannenkoeken.

U kan de pannenkoeken coronaproof komen afhalen of laten bezorgen bij u thuis. Voor take-away kan u terecht bij onze gidsenlokalen: Saunierlei 58 te Hemiksem (achter de kerk). Het loopt dit jaar allemaal een beetje anders, maar de lekkere smaak van onze pannenkoeken blijft onveranderd!

Gluten- of lactose-intolerant? Geen probleem! Wij hebben een pannenkoekje voor iedereen.

Hieronder vindt u de prijslijst van onze overheerlijke pannenkoeken. Het weekend van 17-18 april zal uw factuur via mail worden doorgestuurd. U hebt dan een week de tijd om uw bestelling te betalen. Als er een bestelling niet betaald is, zal deze ook niet gemaakt worden. Dit jaar is het 1 pannenkoek per portie om verwarring te vermijden!

Bestellen kan via onderstaand formulier:

Voor verdere vragen kan u ons bereiken via het mailadres: pannenkoekenslag@gidsenhemiksem.be.

Bedankt om ons te steunen en tot op de pannenkoekenslag!

Gidsen Hemiksem

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.