Open menu

Sloeber maart – april: woord van de groepsleiding

28 feb 2018

Sloeber maart – april: woord van de groepsleiding

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden

De lente staat voor de deur en wij kunnen starten aan de maanden maart en april.
Tijdens het eerste weekend van maart is het jammer genoeg geen gidsen voor de kinderen, maar wel voor de ouders! Wij nodigen jullie graag uit op onze afterwork op 2 maart vanaf 18u. Met wat muziek en versnaperingen kunnen we het weekend vlot inzetten. De inkom is gratis en met de opbrengst kunnen wij wat werken aan onze lokalen uitvoeren.

Op 28 en 29 april vindt onze jaarlijkse pannenkoekenslag plaats in onze lokalen. Je kan op beide dagen tussen 12u en 17u komen genieten van onze heerlijke pannenkoeken geserveerd door onze leden. De kleinsten, onze kapoenen, hoeven nog niet te komen helpen. Zij mogen mee komen genieten.

Binnen de gidsen hebben wij ook een oudercomité. Zij staan ons bij in het communiceren met externen, klusjes, hulp bij evenementen, … Ons huidig oudercomité is al een lange tijd actief en zou graag een beetje beginnen afbouwen. Daarom zijn wij op zoek naar enkele nieuwe geïnteresseerde ouders die ons willen bijstaan. Heb je interesse? Wil je nog wat meer te weten komen over de inhoud van een oudercomité? Kom dan op woensdag 21 maart naar ons babbelcafé! Wij houden dan vanaf 20u een moment in onze lokalen om met het huidig oudercomité en de groepsleiding in gesprek te kunnen gaan.

Belangrijke data!
Afterwork: vrijdag 2 maart
Fuif gidsen Hemiksem ‘Klub Deluxe’: zaterdag 3 maart Eetavond jins: 10 maart
Babbelcafé: woensdag 21 maart
Fuif jins Hemiksem ‘Smack my monkey’: zaterdag 24 maart
Pannenkoekenslag: zaterdag 28 – zondag 29 april
Kapoenenkamp: zondag 1 – vrijdag 6 juli
Kabouterkamp: dinsdag 10 juli – dinsdag 17 juli
Jonggidsenkamp: woensdag 4 juli – zaterdag 14 juli
Gidsenkamp: woensdag 4 juli – zaterdag 14 juli
Jinkamp: zaterdag 7 juli – vrijdag 20 juli

U kan de leiding steeds bereiken via de volgende e-mailadressen:
kapoenen@gidsenhemiksem.be
kabouters@gidsenhemiksem.be
jonggidsen@gidsenhemiksem.be
gidsen@gidsenhemiksem.be
jins@gidsenhemiksem.be

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren op het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be
Scoutse linker
Bobbie en Tine

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.