Open menu

Sloeber november – december: woord van de groepsleiding

3 nov 2018

Sloeber november – december: woord van de groepsleiding

Beste ouders en leden

 

De eerste twee maanden zijn voorbij gevlogen. Iedereen is met vol goede moed en enthousiasme begonnen. In de volgende twee maanden zullen ook leuke activiteiten klaarstaan.

In de herfst kan het soms regenen, dus vergeet zeker geen regenjas mee te nemen. Ook het dragen van het uniform is belangrijk! We zien meer en meer leden die geen uniform aan hebben en vaak in andere kleren komen. Bij de kapoenen raden we aan om zeker een das te dragen, bij de kabouters is een das en hemd verplicht en tenslotte bij de jonggidsen, gidsen en jins is het dragen van heel het uniform verplicht.

Is uw dochter nog niet ingeschreven? Trek dan snel aan de oren van de leiding van uw dochter! De leiding zal met alle plezier de nodige informatie bezorgen en ervoor zorgen dat de inschrijving in orde wordt gebracht. Vergeet ook niet het lidgeld te betalen vóór 31 oktober.

Zoals elk jaar vragen wij om telkens een seintje te geven wanneer uw dochter niet naar de gidsen kan komen. Dit is gemakkelijker voor de leiding om de vergadering zo goed mogelijk te plannen en te laten verlopen.

 

Quiz

Vanaf dit jaar starten we met een nieuw evenement. Op zaterdag 16 februari 2019 mogen alle ouders, familieleden, kennissen, … zich van hun beste kant laten zien in zaal Het Welzijn. Noteer alvast de datum in uw agenda en ga al maar op zoek naar teamleden. Informatie over inschrijven volgt snel!

 

Afterwork

Aangezien vorig jaar onze Afterwork een succes was, willen we dat dit jaar opnieuw organiseren. U bent welkom in zaal Depot Deluxe om uw dansbenen los te gooien na, een al dan niet, zware werkdag. Meer informatie hieromtrent volgt nog in de volgende sloeber.

 

!!! Gezocht !!!

Niet voor alle mensen is het evident om een volledig nieuw uniform te kopen bij de Hopper. Daarom bieden we graag tweedehandskledij aan. De afgelopen weken is hiervan al gretig gebruik gemaakt. Wie thuis nog broeken/rokken, hemden, T-shirts of truien heeft liggen, mag deze altijd binnen brengen. Wie iets binnen brengt en daarna zelf iets nodig heeft van onze andere tweedehandskledij, mag deze gratis omruilen.

 

Belangrijke data:

–          Quiz Gidsen Hemiksem: zaterdag 16 februari 2019

–          Pannenkoekenslag: 16 en 17 maart 2019

–          Afterwork 29: vrijdag 26 april 2019

–          Kapoenenweekend: 1-2-3 februari 2019

–          Kabouterweekend: 1-2-3 maart 2019

–          Jonggidsenweekend: 16-17-18 november 2018

–          Gidsenweekend: 1-2-3 februari 2019

–          Kapoenenkamp: 8-13 juli 2019

–          Kabouterkamp: 2-9 juli 2019

–          Jonggidsenkamp: 3-13 juli 2019

–          Gidsenkamp: 3-13 juli 2019

–          Jinkamp: 1-13 juli 2019

Contactgegevens:

–          Kapoenen: kapoenen@gidsenhemiksem.be

–          Kabouters: kabouters@gidsenhemiksem.be

–          Jonggidsen: jonggidsen@gidsenhemiksem.be

–          Gidsen: gidsen@gidsenhemiksem.be

–          Jins: jins@gidsenhemiksem.be

–          Groepsleiding: groepsleidings@gidsenhemiksem.be

 

Wij hopen uw dochter(s) de komende twee maanden veel te mogen ontvangen. Bij vragen of opmerkingen aarzel dan niet om contact op te nemen met de leiding of groepsleiding.

 

Scoutse linker,

Kaat, Tine en Ine

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.