Open menu

Gidsen

Gidsen logo

De gidsen zijn de leden van 15 tot 17 jaar. Ze zijn de op één na oudste groep en hebben al ettelijke gidsenjaren achter de rug. Daardoor weten ze wat gidsen is en wat hen te doen staat. Ze voelen zich groot maar genieten ook wel eens van zich wat jonger te gedragen. Ze zijn speels en uitgelaten en houden van een uitdaging!

zondag 1 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Ooohhh het is de allereerste vergadering dit nieuwe jaar! We gaan er een gezellige namiddag van maken samen en elkaar (nog) beter leren kennen. Allen afkomen, wij hebben super veel zin om jullie te ontmoeten! (of terug te zien… ;))
Om het extra gezellig te maken, eten we na de vergadering samen frietjes!

zondag 8 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Vandaag trekken we super scoutesk het bos in, het thema is leger! Klaar om gedrilld te worden? Nene mopje xxx Kom zeker verkleed zodat jullie goed gecamoufleerd in het bos kunnen lopen.

zondag 15 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Een bussines regelen als Kim, Emo vibes zoals Kourtney, Make up collectie als Kylie,… noem maar op! Vandaag kruipen jullie in het vel van een Kardashian en kunnen jullie meemaken hoe het is om een heel empire uit te bouwen. Verkleed jullie alsof je heel veel geld hebt!

zondag 22 oktober 2023:

Spijtig genoeg is het vandaag geen vergadering want het was gisteren onze jaarlijkse fantastische quiz!! Goed nieuws dus voor jullie ouders!

 

Zij die zich willen inschrijven voor deze quiz (21 oktober) mogen een mailtje sturen naar quiz@gidsenhemiksem.be met daarin de groepsnaam! Inschrijvingsgeld is 25 euro. Het is een quiz voor de slimmeriken onder ons, gezellig met vrienden en vooral vol ambiance!

Hopelijk tot dan zodat we er samen weer een topeditie van maken!!

 

 

 

zondag 29 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Deze namiddag zullen we Hemiksem bang maken met onze super enge halloween looks en daarna lekker wafeltjes gaan eten bij onze liefste scoutsjongens. Vergeet hiervoor geen 3 euro mee te nemen.

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.