Open menu

Gidsen

Gidsen logo

De gidsen zijn de leden van 15 tot 17 jaar. Ze zijn de op één na oudste groep en hebben al ettelijke gidsenjaren achter de rug. Daardoor weten ze wat gidsen is en wat hen te doen staat. Ze voelen zich groot maar genieten ook wel eens van zich wat jonger te gedragen. Ze zijn speels en uitgelaten en houden van een uitdaging!

zondag 25 oktober 2020: 14u00 - 17u00

Het is Wereldoorlog 1 en wij zijn allen heersers die ons landgebied willen terugwinnen. Onder leiding van de legerofficier op zijn paard gaan we in de aanval. We horen schoten. Er vallen doden. Bloed overal. De kogels vliegen langs je oren. Tot je ineens een pijnscheut voelt. En toen werd alles zwart.

HET IS ZOVER! De GROOTSTE battle aller tijden! We vechten met een geweer gemaakt uit harde grijze plastiek! Kan jij de vlam aanhouden? Wij zijn van één ding zeker! De leiding zal de strijd winnen? Gaan jullie de uitdaging aan? Of blijven jullie als platbroeken thuis? We zullen zien!

LOCATIE: ABDIJ HEMIKSEM

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.