Open menu

Gidsen

Gidsen logo

De gidsen zijn de leden van 15 tot 17 jaar. Ze zijn de op één na oudste groep en hebben al ettelijke gidsenjaren achter de rug. Daardoor weten ze wat gidsen is en wat hen te doen staat. Ze voelen zich groot maar genieten ook wel eens van zich wat jonger te gedragen. Ze zijn speels en uitgelaten en houden van een uitdaging!

zaterdag 15 december 2018: 18u30 - 20u30

Vandaag kijken we film, joehoeee. Niks leuker dan gezellig samen in de zetel te hangen met goed veel chips en/of popcorn. Gaan we vandaag een romantische film zien? Of toch een actiefilm? Dit hangt van jullie af. Neem allemaal een film mee of meer. Tot 18u30, wij hebben er al zin in!

zaterdag 22 december 2018: 18u30 - 20u30

Oh! Jingle bells, jingle bells, jingle all the way. Oh what fun it is to ride in a one-horse open sleigh. Hey! Jingle bells, jingle bells, jingle all the way. Oh what fun it is to ride in a one-horse open sleigh. Vandaag doen we een super gezellig kerstfeestje. Doe jullie leukste kleren maar aan. Neem zeker ook een cadeau mee, van ongeveer 5 euro (mag iets zijn voor jongens en meisjes). Eet nog niet al te veel thuis, want wij voorzien ook een hapje en een drankje. Wij verwachten jullie om 18u30 aan het lokaal.

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.