Open menu

Update i.v.m. coronavirus

12 mrt 2020

Update i.v.m. coronavirus

Beste ouders en leden,

Met pijn in het hart moeten we het volgende meedelen: na onderstaand bericht te hebben gekregen, hebben we besloten om alle activiteiten en evenementen van Gidsen Hemiksem te schrappen tot en met 31 maart. Het spijt ons echt heel erg dat uw dochter(s) niet naar de gidsen kan gaan, maar veiligheid gaat voor. We houden jullie op de hoogte bij verdere ontwikkelingen. Bedankt voor jullie begrip.

Scoutse linker
De leiding van Gidsen Hemiksem

Vandaag 12/03 ontvingen we volgend bericht van Scouts & Gidsen Vlaanderen:

In nauw overleg met minister Dalle, vraagt men alle activiteiten binnen het jeugdwerk te annuleren tot en met 31 maart. We namen hiervoor de volgende zaken in overweging: het belang van kinderen en jongeren, het vergemakkelijken van deze moeilijke beslissing voor jongeren, vrijwilligers en organisaties, de kernwaarde van het jeugdwerk om goed zorg te dragen voor elkaar en onze competentie om flexibel en wendbaar te zijn als jeugdwerk. Deze nadrukkelijke vraag geldt voorlopig tot en met dinsdag 31 maart. De situatie wordt voortdurend gemonitord. We houden jullie op de hoogte al er verdere updates zijn.

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.