Open menu

Update werking Gidsen Hemiksem

29 okt 2020

Update werking Gidsen Hemiksem

Beste ouders en leden

Sinds woensdagnacht 28 oktober zijn er enkele nieuwe maatregelen aangekondigd vanuit de Vlaamse regering. Fysieke jeugdactiviteiten voor kinderen ouder dan 12 jaar zijn niet meer toegelaten. Voor kinderen jonger dan 12 jaar kunnen fysieke activiteiten nog wel, overnachtingen kunnen niet.

Voor onze werking van de gidsen betekent dit dat de jonggidsen, gidsen en jins geen fysieke vergaderingen meer kunnen doen. De leiding zal zeker hun uiterste best doen om een online alternatief aan te bieden! De leiding zal hierover nog communiceren.

De kapoenen en kabouters zullen zondag 1 november nog wel een vergadering doen zoals in de sloeber staat. Ze zullen geen wafels eten want de wafelenbak van de scouts kan niet doorgaan. De kapoenen zullen wel iets anders voorzien van eten en moeten dus nog 3 euro meenemen. Zondag 8 november is het ook voor kapoenen en kabouters geen vergadering want we willen onze werking afstemmen met de verlening van de herfstvakantie. Zondag 15 november is het in principe terug vergadering voor hun.

Indien jullie nog vragen hebben, beantwoorden wij ze graag!

Een stevige virtuele linker

De leiding van Gidsen Hemiksem

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.