Open menu

Over ons

Gidsen Hemiksem is een meisjesgroep binnen Scouts en Gidsen Vlaanderen. Elke zondag staat er een team van geweldige leiding klaar om uw dochter te ontvangen. Iedereen is welkom, met elk een eigen verhaal. Uw dochter kan elke zondag van 14 uur tot 17 uur bij ons terecht voor een tof spel.

Zij kunnen zich bij ons aansluiten vanaf 6 jaar tot 18 jaar en kunnen dan mee in het leidingsteam stappen. Je kan je natuurlijk ook op latere leeftijd bij ons aansluiten.

In de gidsen is er tijd en plaats om jezelf te ontdekken en ook jezelf te zijn. Je leert hier ook je plan te trekken en jezelf en anderen te aanvaarden. Je wordt steeds uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en creatief problemen op te lossen. Je leert hier sociaal om te gaan met anderen en mee voor de jongsten te zorgen. Samen gaan we op verkenning. Je leert er veel mensen kennen en maakt vrienden voor het leven. Kortom, je beleeft er vele jaren vol plezier.

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.