Open menu

Jins

Jins logo

De jins zijn de leden van 18 jaar. Ze zijn de oudste leden in de gidsen en worden klaargestoomd om leiding te worden. Ze sparen onder het jaar voor hun buitenlands kamp en organiseren allerlei acties om deze te kunnen bekostigen. Het laatste jaar als lid is een fantastisch jaar waarbij je je takgenoten nog beter leert kennen!

zondag 26 september 2021: 14u00 - 17u00

Soms moeten we ook geld verdienen voor een bangelijk buitenlands kamp. De scouts gaan hiervoor ieder jaar helpen op de Voshemfeesten.
Verdere info volgt nog!

vrijdag 1 oktober 2021 t.e.m. zondag 3 oktober 2021:

Een jin jaar is geen normaal jaar, maar zeker en vast een heel leuk jaar. Zelf het hele jaar mee in elkaar steken, acties, jins in leiding, maar ook een bos of stadsspel (of iets anders kan natuurlijk ook) en dan op het einde (hopelijk) op buitenlands kamp.

Dit weekend willen we dus graag al een beetje vorm geven aan ons fantastische jaar, maar wees niet bang! We gaan niet alleen plannen, er staan ook leukere dingen op de agenda.

Verdere info over de locatie en tijd volgt nog!

zondag 10 oktober 2021: 11u00 - 17u00

Vandaag bezoeken we het prachtige Sint Annastrand. Hier kunnen we op verkenning gaan en daarna gezellig picknicken. We spreken af aan de waterbus, dus zie dat je op tijd daar bent. We zullen onderling nog wel afspreken wie wat meeneemt voor de picknick.

zondag 17 oktober 2021: 14u00 - 17u00

Het lokaal ziet er niet uit, dus hoog tijd dat we daar verandering in brengen. Neem alles mee wat jullie in het lokaal willen zoals posters, kaders, fake plantjes (want echte gaan waarschijnlijk niet overleven),….. Ook verf kan handig zijn.

zondag 24 oktober 2021: 14u00 - 17u00

Het is tijd om eens een echt spel te spelen en wat is er nu beter dan een bosspel? Niets natuurlijk. Maak jullie dus maar klaar voor het leukste bosspel ooit!

zondag 31 oktober 2021 t.e.m. maandag 1 november 2021:

Vandaag gaan we de beste Brusselse wafels eten van België en omstreken. Hierbij gaan we wel moeten werken (bedienen). Dit ook wel voor een centje voor ons jinkamp.

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.