Open menu

Jins

Jins logo

De jins zijn de leden van 18 jaar. Ze zijn de oudste leden in de gidsen en worden klaargestoomd om leiding te worden. Ze sparen onder het jaar voor hun buitenlands kamp en organiseren allerlei acties om deze te kunnen bekostigen. Het laatste jaar als lid is een fantastisch jaar waarbij je je takgenoten nog beter leert kennen!

zaterdag 15 december 2018: 19u00 - 24u00

Kunnen we de weg naar het lokaal terugvinden? Dat is de vraag van vandaag, want het is dropping! We stappen om 19u aan het lokaal in de auto met een blinddoek op. Vergeet dus niet iets mee te brengen, en doe je beste schoenen aan, want bleinen willen we niet…

zaterdag 22 december 2018: 19u00 - 24u00

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way, all I want for Christmas is youuuuuuu!!! Nee, vandaag is het geen paasvergadering, het is bijna Kerstmis en dat gaan we goed vieren! (En wie weet wel in leuk gezelschap)

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.