Open menu

Jins

Jins logo

De jins zijn de leden van 18 jaar. Ze zijn de oudste leden in de gidsen en worden klaargestoomd om leiding te worden. Ze sparen onder het jaar voor hun buitenlands kamp en organiseren allerlei acties om deze te kunnen bekostigen. Het laatste jaar als lid is een fantastisch jaar waarbij je je takgenoten nog beter leert kennen!

zaterdag 25 mei 2019: 18u30 - 20u30

Vandaag gaan we voor de laatste keer dit jaar leiding geven. Laat je dus voor de laatste keer van je beste kant zien met een lach op je gezicht, ook al zijn de examens op komst… .

Veel succes!!

zaterdag 1 juni 2019: 18u30 - 20u30

Is het vliegtuig? Is het een vogel? Nee dat is het niet! Het zijn de supercoole jins van tweeduuzendenéén die een superheldenvergadering houden! Deze wil je niet missen! Doe je coolste superheldenoutfit aan om voor de laatste keer nog eens helemaal uit de bol te gaan voor de examens

zaterdag 8 juni 2019: 18u30 - 20u30

Pfff de examens zijn weer van start gegaan, dat betekent veel stress! Daarom doen we vandaag een relaxvergadering! kom zeker naar het lokaal zodat we met z’n allen even kunnen ontspannen en de examens even vergeten.

zaterdag 15 juni 2019: 18u30 - 20u30

Voor vandaag staat nog niets vast! Zullen we een kaartje uit de pot trekken? Of heeft iemand nog suggesties? Alles kan nog!

vrijdag 21 juni 2019: 18u00 - 20u00

Worsten, hamburgers, kipfilets, saté’s, zelfs veggieburgers voor de veggies onder ons. Loopt het water je ook al in de mond? Ja hoor vandaag is het de BBQ van de gidsen!!! Kom dus zeker naar het lokaal om nog eens geld te verdienen voor ons fantastisch kamp dat nu wel heel dicht bij komt!!

vrijdag 28 juni 2019: 17u00 - 00u00

Wij willen lekkere cocktails en warme maaltijden op kamp in plaats van water met droge boterhammen! Daarom spannen we ons vandaag voor de laatste keer in bij het organiseren van een matinee. Ook zullen we samen aftellen want het is nog maar 2 dagen tot ons buitegewoon grandioos kamp!!!!!!!!!!!

 

Veel kusjes en knuffels en aaitjes en knipoogjes,

Lisse en Noor

<3

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.