Open menu

Jins

Jins logo

De jins zijn de leden van 18 jaar. Ze zijn de oudste leden in de gidsen en worden klaargestoomd om leiding te worden. Ze sparen onder het jaar voor hun buitenlands kamp en organiseren allerlei acties om deze te kunnen bekostigen. Het laatste jaar als lid is een fantastisch jaar waarbij je je takgenoten nog beter leert kennen!

zondag 25 oktober 2020: 14u00 - 17u00

Het is niet omdat we jins zijn dat we dan geen spel kunnen spelen. De leiding heeft voor jullie een mega cool spel in elkaar gestoken. Wie o wie gaat er winnen? Leef jullie allemaal nog maar eens uit!

LOCATIE: LOKAAL GIDSEN HEMIKSEM

zondag 1 november 2020: 14u00 - 17u00

Vandaag hebben we nog eens een echt gidsen stadspel, die worden we nooit beu. Nog even onze competitiviteit boven halen en wie o wie wordt de master in dit spel? Kom naar de gidsen lokalen en ontdek het. See you there! Neem ook allemaal 3 euro mee om een lekkere wafel van de scouts te kunnen eten! 

zondag 8 november 2020: 15u00 - 19u00

Voor sfeer en gezelligheid een dikke 8! Ja hoor, je raadt het goed, haal je kook skills al maar naar boven want wij doen vandaag een enige echte komen eten wedstrijd. Is het floor en Antje dat gaan winnen met hun heerlijk voorgerecht? Of Rune, Sofie en Nore dat het gaan maken met hun vier sterren gerecht? Nee Nee, ik weet het Siri en Nette gaan ons helemaal inmaken met hun speciale cake!! Kom naar onze enige echte gidsenkeuken van 15u tot 19u en ontdek wie de echte top chefs zijn. PS: vergeet geen leuke inkleding, presentatie staat namelijk ook op punten.

zondag 15 november 2020: 14u00 - 17u00

Vandaag moeten we afscheid nemen voor een weekendje van Siri, Nette, Antje, Floor en Rune want ze zijn op Jamboreeweekend (oooohn!). Gelukkig, zijn Sofie, Nore, Ine en Eline er nog om de Wima op stelten te zetten. We spreken met de fiets af aan het lokaal om 14u. Let’s roll, b*tches!

zondag 22 november 2020: 14u00 - 17u00

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, hij brengt ons Sint Nikolas …’. Maar niet enkel Sint Nikolas, ook zijn lekkere versnaperingen zoals marsepein en speculaas. Vandaag trekken we van deur tot deur om te verkopen. We spreken om 14u af aan het lokaal. Hopelijk is Sint Nikolas dit jaar niet enkel de vriend van ieder kind, maar ook van onze portemonnee.

zondag 29 november 2020: 18u30 - 21u00

Pfff studeren, studeren, studeren en nog eens studeren. Ik ben het beu en waarschijnlijk jullie ook. Daarom hebben we vandaag een super chille filmavond. Neem wat leuke films mee en wat lekkere snacks (Die kunnen natuurlijk niet ontbreken). Hopelijk kunnen we ons zo wat ontspannen en even de examens vergeten. Studeer Tip: Zet je tiktok even uit, we weten allemaal hoe verslavend het kan zijn! 

zaterdag 5 december 2020: 19u00 - 21u30

Na al dat sleeën en glijden door de boeken (ugh, examens) is het tijd om te feesten op de Jins 2003 Après-Ski! (Dat rijmt!!) Dus doe jullie heetste après-skikleren aan en haal die Anton Aus Stirol maar boven.  

 

zaterdag 12 december 2020: 18u30 - 21u30

Warm die dansbeentjes maar op en smeer die stembanden maar in, want we hopen op zoete stemmetjes en geen gekrijs. 

Voor wie is de overwinning? Spelen jullie het klaar om de prinsessen te worden van Nore en Nette’s Swingpaleis?  

zaterdag 19 december 2020: 19u00 - 21u30

We wish you a merry christmas, we wish you a merry christmas, we wish you a merry christmas and a happy new year!  

Yess yess, doe die fancy outfit al maar aan of ga jij juist voor de foute truien look?  Want een super chique, gezellig kerstfeestje verdienen we wel! Kom allemaal naar het gidsenlokaal voor dit zeker niet te missen en ontdek wie jou secret santa is. Oeh spannend!!!! 

 

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.