Open menu

Jins

Jins logo

De jins zijn de leden van 18 jaar. Ze zijn de oudste leden in de gidsen en worden klaargestoomd om leiding te worden. Ze sparen onder het jaar voor hun buitenlands kamp en organiseren allerlei acties om deze te kunnen bekostigen. Het laatste jaar als lid is een fantastisch jaar waarbij je je takgenoten nog beter leert kennen!

vrijdag 29 september 2023 t.e.m. zondag 1 oktober 2023:

We gaan op planningsweekend jeeej! Maar wat houd zo’n planningsweekend eigenlijk allemaal in?

Wel er zijn eigenlijk twee groten punten:

1: Elkaar beter leren kennen: leuke dingen doen, samen koken, spelletjes spelen, …

2: Het jaar plannen: spelen, acties, jins in leiding, sloebers, kamp,…

Het is belangrijk dat jullie er allemaal zijn, zo kan iedereen zijn input geven en kunnen we er het beste jaar van maken.

De officiële uitnodiging met hoe, wat en waar op krijgen jullie binnenkort

zondag 8 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Tijd voor nog eens echt een goed spel te spelen. Wat is er nu beter dan een bosspel? Niets! Trek dus je beste gidsen schoenen maar aan en maak je klaar voor het beste bosspel dat je ooit gespeeld hebt!

zondag 15 oktober 2023: 10u45 - 17u00

Antwârpe. . gij zè ga veur mij
Toch de stad waar azzek zèn gebore
De Groenpleuts, de Meir. . de Keyserlei
Daar hemme kik m’n hart verlore
Antwârpe. . waar da’k ik ook ben
Ik kan nievrans mijnen draai ni vinde
‘K weet het ’t is flaa. . mor ik beken
Bij aa zèn ‘ik thuis. . en onder vrinde

De stad verkennen op een manier dat jullie nog gaat verbazen. Benieuw? We spreken ineens af aan de waterbus om 10u45 (de boot vertrekt om 11 dus wees op tijd).

zaterdag 21 oktober 2023:

Vandaag is het de quiz van het jaar! Of jullie moeten komen helpen (zodat we een centje verdienen) of jullie gewoon mee mogen komen quizzen laten we jullie zeker op tijd weten. Maar houd deze dag voorlopig nog vrij in jullie agenda!

zondag 29 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Ook hier kan het zijn dat onze mannelijke wederhelft een beetje extra hulp nodig heeft. We laten zo snel mogelijk weten of we tijdens de Wafelenbak moeten werken of niet (we krijgen trouwens gratis wafels als we zouden mogen komen werken, allemaal komen dan hé).

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.