Open menu

Jonggidsen

Jonggidsen logo

De jonggidsen zijn de leden van 12 tot 14 jaar. Deze jonge gidsen zijn al wat gewoon en slapen op kamp in echte tenten. Ze zijn avontuurlijk en zitten boordevol energie. Ze zijn steeds opzoek naar een uitdaging en steken zelf de handen uit de mouwen. Ze gaan op woudloperskeuken en maken zelf vuur, maar ook gewone spelen vinden ze de max. Door deze dingen samen te doen bestaan ze uit één hechte groep!

zondag 25 oktober 2020: 14u00 - 17u00

#challenges #spelen #dorpspel #foryoupage #tweettweet #snapgat #smoelenboek #komgewoon #peaceout #micdrop

LOCATIE: STATION HEMIKSEM

zondag 1 november 2020: 14u00 - 17u00

De dag na Halloween… de monsters en spoken hebben Hemiksem toch nog niet verlaten Nog erger, ze staan ons in de weg op onze tocht naar de scouts!! Want voor 1 keer in het jaar komen we eens goed overeen met de jongens en gaan we er wafels eten!! Hiervoor zouden jullie 3 euro moeten meenemen, zo kunnen we lekker onze buikjes vol eten. En vergeet zeker ook niet VERKLEED te komen in Halloween thema om de geesten tegen te werken!!

zondag 8 november 2020: 14u00 - 19u00

Vandaag doen we een old school laddercompetitie, maar dan wel leuk 😉 Meer verklappen we niet… 

De eerste die toekomt vandaag heeft een groot voordeel, de laatste start natuurlijk met een kleine achterstand. Be there or be een ladder. 

We gaan vandaag ook voor de eerste keer FRIETJES eten!! Vergeet zeker niet om 4 euro mee te nemen als je 1 vleesje wilt en 5 euro als je er 2 wilt. (Zoals we al lieten weten is dit niet verplicht en mag je ook om 17u doorgaan.)

vrijdag 13 november 2020 t.e.m. zondag 15 november 2020: 19u30 - 13u00

Joepieee ons WEEKEND is aangekomen!!! Op vrijdag worden jullie om 19u30 aan het lokaal verwacht met de fiets en jullie spullen, zo fietsen we samen naar de weekendlocatie. Zondag zijn we om 13 uur terug aan het lokaal. Aan alle leuke dingen moet een einde komen, dan gaan jullie weer naar huis Verdere info is gestuurd via mail.

zondag 22 november 2020: 14u00 - 17u00

Oké, we kunnen wel zeggen dat dit de leukste vergadering van het jaar is toch? Een hele tijd eten, hemels!! Om niet te veel calorieën in te nemen zullen we tussen de maaltijden nog wat spelletjes doen 😉 de EERSTEJAARS mogen een nagerechtje meenemen; de TWEEDEJAARS een voorgerecht en de DERDEJAARS een hoofdgerecht. Jullie moeten niet al te grote porties voorzien, want er zal wel genoeg zijn 🙂 De leiding zorgt voor lekkere drankjes!

zondag 29 november 2020: 14u00 - 17u00

Iedereen kent het tv-programma de mol wel? (zo niet: zeker kijken, is super spannend!!) Awel, vandaag gaan wij dat nadoen. We gaan dus een kei leuk spelen en iemand van jullie zal dit saboteren… Aan jullie om goed op te letten en te kijken wie het spel saboteert!

zaterdag 5 december 2020: 18u30 - 20u30

Op deze eerste vergadering van de kerstmaand doen we een dropping!! Kunnen jullie de juiste weg terugvinden? Maar het is ook niet zomaar een dropping, we gaan er ook een vertellingstocht van maken. Op stoppunten onderweg zullen jullie een deel van een mooi verhaaltje horen <33

PS: Veel succes met de examens!!

PPS: vergeet jullie schoentje niet te zetten 😉

zaterdag 12 december 2020: 9u00 - 11u00

Vandaag wordt het eens vroeg opstaan op zaterdag om samen gezellig een filmpje te kijken!! Als jullie 3 EURO meenemen kunnen wij voor een heerlijk ontbijt zorgen 🙂 Kom allemaal in jullie mooiste pyjama en neem een knuffel en fleecedeken mee. 

Let op: Het kan een beetje uitlopen, hangt ervan af hoelang de film duurt.

zaterdag 19 december 2020: 18u30 - 20u30

Op deze koude decemberavond gaan wij……. Kerst vieren!! Yeeesss. En dit natuurlijk op onze manier, we maken er een echt feestje van! Trek zeker jullie mooiste feestoutfit aan!

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.