Open menu

Jonggidsen

Jonggidsen logo

De jonggidsen zijn de leden van 12 tot 14 jaar. Deze jonge gidsen zijn al wat gewoon en slapen op kamp in echte tenten. Ze zijn avontuurlijk en zitten boordevol energie. Ze zijn steeds opzoek naar een uitdaging en steken zelf de handen uit de mouwen. Ze gaan op woudloperskeuken en maken zelf vuur, maar ook gewone spelen vinden ze de max. Door deze dingen samen te doen bestaan ze uit één hechte groep!

zaterdag 15 december 2018: 18u30 - 20u30

Het is tijd voor een spelletje! Ganzenbord, Mens Erger Je Niet of Monopoly, … het maakt allemaal niet uit. Breng je leukste gezelschapsspel of spelletjes van thuis mee en dan strijden we om de titel van ‘Beste spelletjes-speler allertijden’.

zaterdag 22 december 2018: 18u30 - 20u30

We wish you a Merry Christmas and a happy New Year. Jaja het is bijna Kerstmis!!! En dat mogen we niet voorbij laten gaan zonder het te vieren. Kom om 18u30 in je gekste Kerstmis outfit naar het lokaal en dan kunnen we er samen een fantastische avond van maken. Om het wat gezelliger te maken en het op een echte kerst te laten lijken, worden jullie verwacht om allemaal minstens 1 cadeautje van maximum €5 mee te nemen. Voor we het vergeten te zeggen, dit kersfeestje is for girls only!

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.