Open menu

Jonggidsen

Jonggidsen logo

De jonggidsen zijn de leden van 12 tot 14 jaar. Deze jonge gidsen zijn al wat gewoon en slapen op kamp in echte tenten. Ze zijn avontuurlijk en zitten boordevol energie. Ze zijn steeds opzoek naar een uitdaging en steken zelf de handen uit de mouwen. Ze gaan op woudloperskeuken en maken zelf vuur, maar ook gewone spelen vinden ze de max. Door deze dingen samen te doen bestaan ze uit één hechte groep!

zondag 19 mei 2019: 14u00 - 17u00

Spel? Wat is een spel? Lopen? Leventjes verzamelen? De andere ploeg misleiden? Vermommen?

We zullen eens kijken wat onze derdejaars daarvan vinden! Zij zullen namelijk vandaag zorgen voor een echt gidsenspel. Benieuwd wat het gaat worden? Wij eigenlijk al wel!

 

Zondag 19 mei: kampinfoavond 17u

Omdat het voor de eerstejaars de eerste keer is dat ze meegaan op kamp, organiseren we een infoavond op zondag 19 mei om 17u na de vergadering. De ouders en de jonggidsen krijgen dan info over het kamp. Hoe het kamp zal verlopen en de praktische zaken. De ouders kunnen dan ook al hun vragen stellen aan de leiding. De infoavond is niet alleen voor de eerstejaars, maar ook voor de tweedejaars en derdejaars aangezien ze het kampboekje al meekrijgen die avond. Er kan die avond nog niet ingeschreven worden. De effectieve inschrijving voor het kamp is vrijdag 21 juni. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op de infoavond, kan je het kampboekje de volgende vergaderingen komen vragen aan ons. We sturen ook nog een mail ter herinnering voor de infoavond.

Mocht het zijn dat u nog vragen had in verband met het kamp, kan u altijd een mail sturen naar jonggidsen@gidsenhemiksem.be .

zaterdag 25 mei 2019: 18u30 - 20u30

Vanaf vandaag starten de avondvergaderingen!

 

Vandaag komen de jins voor een laatste keer leiding geven aan jullie. Ze hebben iets super leuk in elkaar gestoken voor jullie. We geven alvast al één tip: ontwar de knoop … Wat zou dat kunnen zijn?

zaterdag 1 juni 2019: 18u30 - 20u30

Ben jij de ultieme Robinson? Kan jij 30 dagen overleven op een onbewoond eiland? Doorsta jij de loodzware proeven? Overleef jij de eilanddraad? Ontdek vandaag of jij dé Robinson wordt van de jonggidsen.

zaterdag 8 juni 2019: 18u00 - 21u00

Hoog tijd dat we onze kookkunsten op een kampvuur eens gaan oefenen vandaag! Neem allemaal iets lekker mee om te eten dat je kan klaar maken op een kampvuur. Vergeet zeker niet je eigen bestek, gamel en eigen drinken en zorg ook voor wat krantenpapier en aansteekblokjes. Vergeet geen boter mee te nemen als je dit nodig zou moeten hebben. OPGEPAST: we beginnen er al aan om 18u en eindigen om 21u zodat we genoeg tijd hebben om te koken.

zaterdag 15 juni 2019: 18u30 - 20u30

Snik, snik, snik,… vandaag is het de laatste vergadering van het jaar vooraleer we op kamp gaan. We willen dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Kom om 18u30 naar het lokaal om samen met ons de laatste vergadering te vieren en leuk af te sluiten

vrijdag 21 juni 2019: 18u00 - 20u00

Vandaag kunnen jullie ouders jullie komen inschrijven voor het tofste en allerleukste kamp tussen 18u en 20u. Mochten er vragen zijn van de ouders, dan kan je ze gerust stellen aan de leiding. Aansluitend aan de kampinschrijving is er de jaarlijkse BBQ. Vergeet u niet tijdig in te schrijven hiervoor!

Mocht het zijn dat u niet kan komen naar de kampinschrijvingen, kan u altijd een mail sturen naar jonggidsen@gidsenhemiksem.be . We zoeken dan samen een andere datum.

 

Dit was het dan jammer genoeg ☹, maar niet getreurd.

Het super, coole, toffe, mega kamp is in zicht.

Vele knuffels van jullie allerleukste leiding

Rosa, Elena, Eline en Ine

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.