Open menu

Jonggidsen

Jonggidsen logo

De jonggidsen zijn de leden van 12 tot 14 jaar. Deze jonge gidsen zijn al wat gewoon en slapen op kamp in echte tenten. Ze zijn avontuurlijk en zitten boordevol energie. Ze zijn steeds opzoek naar een uitdaging en steken zelf de handen uit de mouwen. Ze gaan op woudloperskeuken en maken zelf vuur, maar ook gewone spelen vinden ze de max. Door deze dingen samen te doen bestaan ze uit één hechte groep!

zondag 1 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Wie zijn jullie? Wie zijn wij? (Misschien kennen sommige onder jullie ons wel, haha stel je voor)

Kom zeker om twee uur naar het lokaal om kei cool kennis te maken.

 

zondag 8 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Schildereeeeeeeeeeeeeeen! We gaan ons lokaal helemaal pimpen! Dit jaar gaan we het echt super mooi maken. Denk alvast na over een goed ontwerp! Neem als je dat thuis hebt liggen verfborstels, rollers en verf mee. En haal de mooiste kunstenaars in jullie naar boven!

zondag 15 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Haal jullie oerinstincten boven! Want een goed bosspel is altijd lit. Trek jullie beste camouflage outfit aan (geen roze trui dus) want het wordt sluipen in de bossen. Kom ook zeker met de fiets! Spot deze gast, hij is goed verkleed! Je ziet die bekan niet.

 

zondag 22 oktober 2023:

Spijtig genoeg is het vandaag geen vergadering want het was gisteren onze jaarlijkse fantastische quiz!! Goed nieuws dus voor jullie ouders!

 

Zij die zich willen inschrijven voor deze quiz (21 oktober) mogen een mailtje sturen naar quiz@gidsenhemiksem.be met daarin de groepsnaam! Inschrijvingsgeld is 25 euro. Het is een quiz voor de slimmeriken onder ons, gezellig met vrienden en vooral vol ambiance!

Hopelijk tot dan zodat we er samen weer een topeditie van maken!!

 

 

 

zondag 29 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Wisten jullie dat Hemiksem de hoofdstad van België is? Echt waar hoor. Hu? Brussel is de hoofdstad? Nee dat klopt niet. Kom zeker met de fiets naar je favoriete stad (Hemiksem dus) Neem ook zeker €3 mee voor een lekkere wafel bij de jongens van de scouts.

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.