Open menu

Kabouters

Kabouters logo

Kaaaaaabouters lopen, lachen, roepen, bulderen en zingen.
Ze proesten, dansen, hollen, tieren, vallen om en springen.
Ze klappen in de handen … klap klap klap klap klap …
Ze toeteren in het rond … toet toet toet … en zijn ze dan opeens heel moe dan vallen ze op de grond!

Zoals het openingslied van de kabouters het al zegt, kabouters maken plezier! Kabouters zijn de leden tussen 9 en 11 jaar en bruisen van energie. Ze spelen, lachen en tieren. Ze spelen grootse spelen en gaan op tocht, maar ook in het ontrafelen van mysteries zijn ze echte krakken!

zaterdag 15 december 2018: 18u30 - 20u30

Vanavond is het de langverwachte verwenvergadering. Het is leuk om verwend te worden en de examens van de zussen staan voor de deur. Lekker onze nagels lakken, onze haren doen en misschien vallen er wel leuke nieuwtjes te vertellen. Hopelijk zien we jullie dan.

zaterdag 22 december 2018: 18u30 - 20u30

Als je binnen nog geen kerstboom hebt staan, wordt het tijd dat die wordt gezet. Want het is bijna Kerstmis. Omdat het op Kerstmis geen gidsen is en we toch graag een kerstfeestje willen doen met jullie, gaan we dat vanavond doen. Je brengt een cadeautje van max. 5 euro mee voor iemand van de gidsen. We gaan daarna leuke spelletjes spelen om te zien wie er eerst een cadeautje mag openen.  Ben je benieuwd wat jij krijgt?

 

We hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn voor onze laatste vergadering in 2018, en dan zien we jullie hopelijk terug in 2019 voor een goed jaar!!

 

 

Dikke kussen van de zussen,

 

Zus Sifakas, Zus Formica, Zus Spitsvogel en Zus Alano

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.