Open menu

Kabouters

Kabouters logo

Kaaaaaabouters lopen, lachen, roepen, bulderen en zingen.
Ze proesten, dansen, hollen, tieren, vallen om en springen.
Ze klappen in de handen … klap klap klap klap klap …
Ze toeteren in het rond … toet toet toet … en zijn ze dan opeens heel moe dan vallen ze op de grond!

Zoals het openingslied van de kabouters het al zegt, kabouters maken plezier! Kabouters zijn de leden tussen 9 en 11 jaar en bruisen van energie. Ze spelen, lachen en tieren. Ze spelen grootse spelen en gaan op tocht, maar ook in het ontrafelen van mysteries zijn ze echte krakken!

zondag 1 oktober 2023: 14u00 - 17u00

JAAAA eindelijk is het zover onze allereerste vergadering samen!! Spannend!! Wij hebben super veel zin om jullie te leren kennen! We starten dit jaar daarom met kennismakingsvergadering zodat we jullie vanbinnen en vanbuiten leren kennen. We gaan ook ons lokaal versieren zodat het een mega gezellig jaar wordt!

zondag 8 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Nu we elkaar al wat kennen gaan we nu eens testen hoe scoutesk jullie eigenlijk wel zijn! We gaan daarom vandaag een stoer bosspel spelen! We gaan natuurlijk niet zomaar een bosspel spelen, we spelen het enige echte grote kabouter-bosspel!

zondag 15 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Wat is er leuker dan samen gezellig rond een kampvuur zitten en iets eten? Niets denken wij! We gaan vandaag woutloperskeuken doen!! Jullie mogen allemaal iets meenemen om te eten rond een kampvuur! Het is de bedoeling dat je het eten nog zelf moet klaarmaken aan de hand van het kampvuur. Je kan dus bijvoorbeeld croque monsieurs meenemen die je dan aan het vuur opwarmt. Een locatie wordt later nog gedeeld! Als er nog vragen zijn over deze vergadering mag je die altijd sturen naar de leiding!

zondag 22 oktober 2023:

Spijtig genoeg is het vandaag geen vergadering want het was gisteren onze jaarlijkse fantastische quiz!! Goed nieuws dus voor jullie ouders!

 

Zij die zich willen inschrijven voor deze quiz (21 oktober) mogen een mailtje sturen naar quiz@gidsenhemiksem.be met daarin de groepsnaam! Inschrijvingsgeld is 25 euro. Het is een quiz voor de slimmeriken onder ons, gezellig met vrienden en vooral vol ambiance!

Hopelijk tot dan zodat we er samen weer een topeditie van maken!!

 

 

 

zondag 29 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Halloween is mijn favoriete feest, dan ben ik verkleed in een griezelbeest! Oooeeeehhhh spookt het bij jullie ook al? Wij gaan vandaag op halloweentocht en stoppen terwijl ook nog even bij de scouts om een lekkere wafel te eten! Lekkerrrrr

Kom verkleed in jullie engste halloweenkostuum en neem zeker ook 3 euro mee voor de lekkere wafel!! (Wij hebben altijd ook verkleedkleren in het lokaal liggen als dit makkelijker is)

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.