Open menu

Kabouters

Kabouters logo

Kaaaaaabouters lopen, lachen, roepen, bulderen en zingen.
Ze proesten, dansen, hollen, tieren, vallen om en springen.
Ze klappen in de handen … klap klap klap klap klap …
Ze toeteren in het rond … toet toet toet … en zijn ze dan opeens heel moe dan vallen ze op de grond!

Zoals het openingslied van de kabouters het al zegt, kabouters maken plezier! Kabouters zijn de leden tussen 9 en 11 jaar en bruisen van energie. Ze spelen, lachen en tieren. Ze spelen grootse spelen en gaan op tocht, maar ook in het ontrafelen van mysteries zijn ze echte krakken!

zondag 19 mei 2019: 14u00 - 17u00

Ra ra ra wat we vandaag gaan doen is nog een groot mysterie. Om te weten te komen wat we gaan doen, moeten jullie komen. Wat ik je al wel kan verklappen, is dat het superformiweldig en een fantacolosachtige vergadering gaat worden!

Zondag 19 mei: kampinfoavond 17u

Om 17u zijn jullie allemaal welkom in ons lokaal voor onze kampinfoavond. Wij willen jullie dan graag wat meer uitleg geven over hoe het kamp zal verlopen. We zullen ons best doen om al jullie vragen te beantwoorden. De kampboekjes zullen vandaag ook al uitgedeeld worden, maar de echte kampinschrijving is pas op 21 juni. Als u er niet bij kan zijn, kan u altijd een mail sturen met al uw vragen.

zaterdag 25 mei 2019: 18u30 - 20u30

Vanaf vandaag starten de avondvergaderingen!

Welkom, welkom bij de drie biggetjes

Welkom, welkom wat hebben we plezier

Welkom, welkom bij de drie biggetjes

Kom maar snel naar hier.

 

Vandaag gaan we ons eens goed vuilmaken zoals echte varkentjes. We gaan al eens oefenen voor de vettige dag op kamp. Doe kleren aan die weggegooid mogen worden en hopelijk ga je lekker vuil naar huis.

zaterdag 1 juni 2019: 18u30 - 20u30

Heerlijke massages, mooie nagels, rustgevende muziek, …

Weten jullie al wat we gaan doen? Kunnen jullie het al raden?

Ik hoor het jullie al denken en inderdaad het is tijd voor een geweldige verwenvergadering. We gaan eens lekker ontspannen en elkaar verwennen met massages enzovoort

zaterdag 8 juni 2019: 18u30 - 20u30

We spelen een spel vanavond! Welke spelletjes we allemaal gaan spelen is, hangt van jullie af. Neem allemaal je favoriete spelletje mee en we maken er een gezellige spelletjesavond van!

zaterdag 15 juni 2019: 18u30 - 20u30

Hé, waar is de chocolade?
op, op, alles is op
en waar is de limonade?
op, op, alles is op
maar waar zijn de koekjes dan?

op, op, alles is op

geen pannenkoek meer in de pan?
op, op, alles is op

We doen een fret vergadering. De eerste jaars nemen een voorgerechtje mee, de tweede jaars een hoofdgerecht en de derde jaars een dessert. Voorzie dit voor ongeveer 5 personen en dan gaan we na de vergadering hopelijk allemaal naar huis met een bolle buik.

vrijdag 21 juni 2019: 18u00 - 20u00

Vandaag kunnen jullie ouders jullie komen inschrijven voor het tofste en allerleukste kamp tussen 18u en 20u. Mochten er vragen zijn van de ouders, dan kan je ze gerust stellen aan de leiding. Aansluitend aan de kampinschrijving is er de jaarlijkse BBQ. Vergeet u niet tijdig in te schrijven hiervoor!

Mocht het zijn dat u niet kan komen naar de kampinschrijvingen, kan u altijd een mail sturen naar kabouters@gidsenhemiksem.be . We zoeken dan samen een andere datum.

Dikke kussen van de allerliefste zussen

Zus Spitsvogel, Zus Sifakas, Zus Alano en Zus Formica

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.