Open menu

Kapoenen

Kapoenen logo

De kapoenen zijn de allerkleinsten (6-8jaar) die zich komen uitleven op de gidsen. Samen met vriendinnetjes gaan ze op zoek naar de kleine fee die in gevaar is of de burgemeester die verdween. Maar ze doen ook dingen die echte gidsen moeten kunnen zoals een wandeltocht waarbij je zelf eten moet meebrengen en samen met de zussen (= leidsters) en de andere kapoenen op pad gaat.

zondag 19 mei 2019: 14u00 - 17u00

Vandaag doen we een laddercompetitie. Daag een andere kapoen uit tot een staar wedstrijd, schaar steen papier, wie kan er het langst op 1 been staan?, de gekste mop vertellen en nog veel meer leuke opdrachtjes. We strijden 1 tegen 1 en wie wint komt een stapje hoger op de ladder. Zijn jullie benieuwd wie er op het einde de grote winnaar is?

Zondag 19 mei: kampinfoavond 17u

De kapoenen zijn de jongste tak en de meeste van jullie gaan voor het eerst op kamp. Zeer spannend voor de eerste keer weg en dan nog wel voor 6 dagen. Om 17 uur verwelkomen we jullie allemaal in ons lokaal voor onze kampinfoavond. Wij willen jullie vandaag wat meer uitleg geven over hoe het kamp zal verlopen en we zullen ons best doen om al jullie vragen beantwoorden. Wij zullen vandaag ook al kampboekjes meegeven, maar de effectieve inschrijving is pas 21 juni. Als u er vandaag toch niet kan zijn, mag u altijd een mail sturen met al u vragen!

zaterdag 25 mei 2019: 18u30 - 20u30

Vanaf vandaag starten de avondvergaderingen!

Onze jins komen voor de laatste keer nog eens leidinggeven. Zij hebben voor ons een spannende Expeditie Robinson in elkaar gestoken. Een parcours, verschillende opdrachten, team tegen team? Kom en ontdek wat er je allemaal te wachten staat!

zaterdag 1 juni 2019: 18u30 - 20u30

Karaoke, spelletjes, kapoenen got talent,… Haal jullie zang, dans en circus talenten maar naar boven, want deze mogen jullie vandaag allemaal laten zien en horen.

zaterdag 8 juni 2019: 18u30 - 20u30

Binnenkort vertrekken we op kamp, maar we hebben nog een aantal dingen nodig. We gaan vandaag dingen knutselen die zeer handig van pas gaan komen, zoals een placemat en een brievenbus. We gaan ook nog iets anders knutselen maar dat gaan we nog niet verklappen. Om de brievenbus te maken hebben we een schoendoos nodig dus willen we vragen of iedereen er ééntje kan meebrengen.

zaterdag 15 juni 2019: 18u30 - 20u30

De allerlaatste vergadering van dit ooooooooh zoooooooo leuke kapoenenjaar. We gaan jullie allemaal zooooooo hard missen snik snik. Vandaag maken we er nog een super leuke dag van en we treuren niet te hard want het is bijna zo ver ons super mega cool leuk kamp jeeeeeeejj

vrijdag 21 juni 2019: 18u00 - 20u00

Vandaag kunnen jullie jullie komen inschrijven voor ons mega fantastisch kamp jeeej, dit tussen 18u en 20u. Moesten jullie op dit moment niet kunnen komen stuur dan zeker een mailtje en dan zoeken we samen naar een ander moment. Aansluitend vindt de jaarlijkse BBQ plaats, vergeet je hier op voorhand ook niet voor in te schrijven!

 

Dikke kussen van de allerliefste zussen

Zus Hathi, Zus Dolfijn, Zus Saki en Zus Flicka

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.