Open menu

Kapoenen

Kapoenen logo

De kapoenen zijn de allerkleinsten (6-8jaar) die zich komen uitleven op de gidsen. Samen met vriendinnetjes gaan ze op zoek naar de kleine fee die in gevaar is of de burgemeester die verdween. Maar ze doen ook dingen die echte gidsen moeten kunnen zoals een wandeltocht waarbij je zelf eten moet meebrengen en samen met de zussen (= leidsters) en de andere kapoenen op pad gaat.

zondag 1 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Vandaag is het de eerste vergadering met jullie nieuwe leiding en leren we elkaar kennen. Hoe kan je elkaar het beste leren kennen? Wij denken verkleed, kom daarom in je beste dino outfit en ontdek de oertijd met de nieuwe kapoenentak.

 

Daarna zijn jullie ouders welkom op onze infoavond. We starten na de vergadering en leggen uit wat kapoen zijn allemaal inhoud. Tot dan!

zondag 8 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Hebben jullie al zin om te leren sjorren, boogschieten, echte smores maken,… Dan is deze vergadering helemaal voor jou. Vandaag worden we echte padvinders, ontdek je scoutstalenten en verdien badges doorheen de dag. Kom in je uniform en groei op tot een echte gids.

 

zaterdag 14 oktober 2023 t.e.m. zondag 15 oktober 2023:

Wohooo dit weekend is het zo ver ons enige echte instapweekend!!! Op dit weekend leren we onze groep beter kennen en slaap je voor de eerste keer in onze gidsen lokalen, spanneeend. Meer informatie volgt later via mail.

zondag 22 oktober 2023:

Spijtig genoeg is het vandaag geen vergadering want het was gisteren onze jaarlijkse fantastische quiz!! Goed nieuws dus voor jullie ouders!

 

Zij die zich willen inschrijven voor deze quiz (21 oktober) mogen een mailtje sturen naar quiz@gidsenhemiksem.be met daarin de groepsnaam! Inschrijvingsgeld is 25 euro. Het is een quiz voor de slimmeriken onder ons, gezellig met vrienden en vooral vol ambiance!

Hopelijk tot dan zodat we er samen weer een topeditie van maken!!

 

 

 

zondag 29 oktober 2023: 14u00 - 17u00

Boeeee!!! was je verschoten? We hopen van wel.  Zin om jullie leiding terug te pakken en ons een hele vergadering bang te maken? Kom dan verkleed in je engste Halloween outfit en maak Hemiksem onveilig. Neem ook 3 euro mee om hierna een heerlijke wafel te gaan eten bij de scouts.

 

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.