Open menu

Vloamsche Eetavond

13 okt 2022

Vloamsche Eetavond

Is er iets beter dan met je voetjes onder tafel schuiven bij de bomma en een lekker bordje stoofvlees met frietjes voorgeschoteld te krijgen? Nee hè? Awel daar zijn wij, Gidsen Hemiksem, het helemaal mee eens! Daarom organiseert onze gidsentak een échte Vloamsche eetavond ter ondersteuning van hun buitenlands kamp. Op zaterdag 12 november steekt elke gids haar handen stevig uit de mouwen om u een avond vol nostalgie en lekkernijen te bezorgen. We verwelkomen u graag vanaf 17u aan onze gidsenlokalen: Saunierlei 58 te Hemiksem (achter de kerk). Ben je vegetariër? Geen probleem! Bij de bomma is iedereen welkom. Wij voorzien een overheerlijke veggie vol-au-vent! Hier wordt ook een veganistische (en dus lactosevrije) variant van voorzien. Heb jij zin om een avondje van onze kookkunsten en uitstekende service te genieten? Vul dan zeker voor 6 november onderstaande link in om je bestelling te plaatsen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxfEXuKASPl4sPAOx6-cafUDez2YZTnvc4-QksXMNZkYC13Q/viewform?usp=sf_link Meer info over ons en de eetavond vindt u op onze website: www.gidsenhemiksem.be of op ons Facebook evenement

Mail icon

Nog vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan u de groepsleiding steeds contacteren via het volgende e-mailadres: groepsleiding@gidsenhemiksem.be.

Social icon

Be social!

Gidsen Hemiksem is ook actief op social media. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor de laatste nieuwtjes! Tag je berichten met: #gidsenhemiksem.